הוסף תגובה
 


     האם מומלץ טיפול בלייזר לצניחת רחם? מה ידוע על טיפולי לייזר בצניחת רחם? -
   
      Re: האם מומלץ טיפול בלייזר לצניחת רחם? פרופ' אברהמוב - אתה נמצא כאן!

    

שלום רב,

לייזר אינו משמש כטיפול בצניחת רחם. ישנם דיווחים על שימוש בו כטיפול ברפיון דפנות הנרתיק אך יעילותו בנושא זה טרם הוכחה.

בברכה,

פרופ' אברהמוב


ההודעה הבאה (נושא: Re: האם מומלץ טיפול בלייזר לצניחת רחם? ) נכתבה על ידי פרופ' אברהמוב, ב 07/12/2016 22:22:41.



Set font color Set background color השתלת תמונה בניית היפרלינק הסרת כל היצוב שורה חדשה רווח לפני מילה רווח אחרי מילה Bold Italic Underline אישור לימין מירכוז אישור לשמול

שלח תגובה:
שם:
דואר אלקטרוני:
נושא הודעה:
Re: Re: האם מומלץ טיפול בלייזר לצניחת רחם?
תוכן ההודעה: